Nature

de IJsvogel

Al heel lang een wens van me. De ijsvogel. Zeg nu zelf, wat aan prachtige kleuren. En een geinig beestje.
Dus, op een vrije zondag maar eens op waarneming.nl gekeken of die vogels in de buurt zaten. Gek namelijk, want ik had er al een keer eerder gekeken op mooie natuurgebieden, maar, waarom niet in de buurt eens kijken of deze gespot wordt? En zowaar. Bij het Nederlands-Duits gemaal, tegen de Waakkade, troffen we heel snel deze ijsvogel. Helaas, ik kon niet dichterbij komen dan dit, en het licht is niet geweldig, maar ik was toch blij met deze notabene Nijmeegse ijsvogel!

  • Aperture: ƒ/6.3
  • Focal length: 600mm
  • ISO: 2000
  • Shutter speed: 1/800s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Close
Back to top button
Close