Beleef de lente

De winter lijkt amper voorbij te zijn gekomen. Goed, we hebben sneeuw gehad, maar, daar is het dan ook mee gezegd.
De koolmees is op zoek naar zijn stekkie om zijn nest te bouwen. Twee jaar op rij hebben we in (een andere) nestkast een nest jonge koolmezen gehad. Vorig jaar hing deze kast er, maar, bleef het bij wat verkennend getik op de rand. Laten we hopen dat de groene verf het aantrekkelijker maakt. De nestnast is van dubbele afmeting. Bewust, want de kast is in het midden gescheiden door een doorzichtige wand. Daar kan, als ie echt gaat nestelen, dit keer niet van recht boven op het nest maar van opzij, de webcam zijn beelden opnemen.

  • Aperture: ƒ/6.3
  • Focal length: 400mm
  • ISO: 800
  • Shutter speed: 1/250s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *